Pages

Sunday, December 5, 2010

La multi ani Copilu' !!!



















Calcate-ar trenul FERICIRII
Traznite-ar fulgerul IUBIRII
Inecate-ai intr-un lac de SANATATE
Cadeati-ar in cap un sac cu BANI
Si desigur ,,LA MULTI ANI'' :*:**:*:*

Tuesday, November 2, 2010

My Best Friend ...Copilu'

Felicitari Copilu' pentru realizarea ta ...sa ai cate mai multe subiecte la Radio Oltenia Craiova...Bravo vedeta mea >:D<>:D< ..



Monday, October 25, 2010

I Don't Wanna Stop...via R...

Thursday, September 2, 2010

Till the sky falls down


It's been so long since i have touched you
I can't remember how it feels
To have you loving arms around me
This is the pain i've never healed

All my live i have been searching
For someone honest just like you
You left me here without a reason
Every tear belongs to you


I'll be waiting till the sky falls down
Till you come around, baby
I'll be waiting till the sky falls down
Let the rain clouds come

Tuesday, August 17, 2010

Human Race


In ultimile 2 saptamani am urmarit 2 seriale foarte interesante si foarte bine concepute ca idee la ce poate face dorinta rasei umane de tehnologie si de a crea roboti pentru a le face treburile "murdare" facandu-i sclavii lor. Aceste 2 seriale se numesc Caprica si Battlestar Galactica. In primul serial toate evenimentele se intampla intr-o parte indepartata a galaxiei noastre ,o civilizaţie vieţi omeneşti pe un grup de planete cunoscute sub numele de " Doisprezece Colonii ", ele fiind numite dupa zociacul astral(Aquarion,Aerilon,Canceron,Caprica,Gemenon,Leonis,Balanta,Picon,
Sagittaron,Scorpia,Tauron,Virgon) toate aceste denumiri mostenindu-le de la stramosilor sub numele de "Kobol".Conflictul care va general ulterior primul razboi cylon este initial de natura religioasa: un grup de monoteisti vrea sa iasa in evidenta si pentru a fi bagati in seama detoneaza o bomba intr-un metrou supra-aglomerat, omorand, printre altii, copii celor doua familii care de acum vor fi in centrul serialului: Adama si Graystone. Zoe, fata geniului computeristic Graystone, la randul sau un geniu, reuseste sa construiasca un avatar intr-o lume virtuala, avatar care era practic dublul sau. Tatal ei, obtine mai mult sau mai putin frumos specificatiile acestui avatar, in folosul propriu in principal, dar si pentru a reconstrui fata lui Adama (acesta mai are un baiat, viitorul amiral al BSG).
Scena intalnirii dintre Adama si avatarul fetei sale este parca rupta dintr-o tragedie antica: avatarul, ca si sufletele grecilor pre-crestini nu recunosc ceea ce sunt, si sunt foarte speriate pana la teroare.
Asadar, intregul ciclul de razboaie si crime incepe cu vechiul vis al omenirii, acela de viata-dupa-viata.
Argumentatia facuta pentru modul de a construi un avatar care sa fie mai mult decat un avatar este realista si se bazeaza pe principiile AI(inteligentei artificiale). Precum am zis mai sus tatal fetei Daniel Graystone descarca avatarul lui Zoe cu toate amintirile si trairile ei intr-un robot din schelet metalic si acest proces de transfer a datelor are loc cu succes si astfel apare si primul Cylon creat de om, menit sa evolueze si sa se revolte asupra creatorilor lor pentru aducerea lor la sclavie. Aceasta revolta a Cylonilor duce la exterminarea rasei umane unde vom vedea in serialul Battlestar Galactica. Istoria acestui serial spune ca oamenii au incheiat un armistitiu cu Cylonii si iau lasat sa-si gaseasca calea , dar bineinteles cum omul nu-si poate potoli curiozitatea incalca acest armistitiu trimitant un avion de lupta "viper" care trece de linia pactului facut totul timp de 40 de ani in care nu se mai auzisera nimic din ei. Intre timp aceasta noua rasa numita Cylon ajung sa descopere imortalitatea si de a-si crea propii lor cyloni care sa arate ca oamenii, creand 12 modele diferite de cyloni. Modelul six sau denumita "Caprica" deoarece ea a fost cea care a facut rost de codurile securitatii secudandu-l pe  Gaius Baltar si dand startul exterminarii rasei umane, reusind sa omoare miliarde de oameni din care au reusit sa scape 50.000 si sa se refugieze pe nava Galactica. Din cei care s-au refugiat pe flota Galactica 5 dintre modele Cylon au fost trimise pe nava dar ele nefiind activate ca cyloni, ci doar cu instince de oameni.Laura Rosling impreuna cu  amiralul Adama incearca a descoperi Terra un nou inceput pentru omenire cu ajutorul scripturilor celor de pe Picon. Acest razboi intre Oameni si Cyloni dureaza 4 ani pana cand un Cylon sub numele de 8 sau "Sharon" si un om acesta fiind militar (Helo)pe nava Galactica se indragostesc si dau nastere unui fetitze jumate om jumate Cylon sub numele de Hera.  Dupa nasterea fetitzei, Dianna comandantul cylonilor realizeaza ca tot acest razboi dintre oameni si cyloni e gresit , iar salvarea celor 2 rase sta in mainile Herei, ceea ce face sa ajunga la un armistitiu din nou si sa se stabileasca impreuna pe Terra.
Incerc sa nu povestesc prea mult ce se intampla in timpul celor 4 ani de razboi pana la inchierea armistitiului dintre cele 2 rase pentru ca nu ar mai avea nici un farmec sa fie vizionatat. Ceea ce stiu ca ma pus pe ganduri cat m-am uitat la aceste 2 seriale si la evenimentele ce au avut loc,  oare noi vom sti sa ne limitam in folosirea tehnologiei doar pentru a ne satisface curiozitatea la ce am putea crea?Cu alte cuvinte, vad asa ceva posibil si de fapt primii pasi sunt deja facuti: stocarea masiva de date personale de Google si fel de fel firme, care permit crearea unui profil individual, reconstructia prin GPS a traiectoriilor zilnice ale fiecarui individ, deci prima aproximatie a istoriei acestuia, camerele de luat vederi care il filmeaza din toate unghiurile, fisele medicale, profilul ADN – inca scump, e adevarat. Cele care nu sunt inca posibile inca, ca de exemplu scanurile sinaptice, sunt o problema de tehnologie si de timp pana a o putea pune in aplicare. Pe langa asta deja avem primul robot humanoid construit pe IA(inteligenta artificiala) care poate executa aceleasi comenzi ca ale unui om doar ca nu are capacitatea de gandire ceea ce cred ca omul nu va intarzia sa experimenteze si acest lucru.

Oare vom fi eliminati de pe Terra de viitoarele noastre proprii creatii?

Monday, June 21, 2010

Blackberry .....Orange !!!!!


De curand am devenit posesorul fabulosului smartphone  Blackberry 8520, intr-un cuvant putem zice ca avem un "minilaptop" cu procesor ,memorie ram ,Wi-Fi ,firewall si sistem de operare. Acum sa fac legatura intre Blackberry si hotiile si smecheriile baietilor destepti de la Orange. La televizor totul arata roz ...totul e bine si frumos si toti suntem multumiti si fericiti, se pare ca in realitate nu-i asa. Ca sa va zic si de ce nu-i frumos in realitate ...in primul rand fiecare partener Orange se pare ca au ofertele si preturile lor. Dupa o saptamana de mers la mai multi parteneri Orange facandu-mi n oferte si n preturi la acest telefon de nici numai stiai care si cum sunt bune ,toate ofertele variind intre 49 si 189 euro cu acelasi abonament de 12 euro . Pana la urma am reusit a face achizitia lui la pretul de 49 euro cu abonament Panter 12 cu 200mb internet inclusi si optiune Blackberry de 6 euro. E si acum poate o sa ziceti "Asa si ce-i cu asta? Unde vrei sa ajungi?". Acum am sa zic si unde vreau sa ajung , nici dupa 4 zile decand am luat telefonul ma trezesc cu cost suplimentar de date. So wtf ??? Cand din acei mb de internet nu s-a consumat deloc , la inceput am zis ca frate sunt eu prost , ii mai inteligent telefonul decat mine si nu stiu sa-l setez. Hmmmm!!!! Pai acum ce-i de facut imi zic ?!?!...Hai la Orange shop si sa mi-l seteze ei, ca spre uimirea mea acel angajat era mai prost/paralel om cu tehnologia asta ...si urmeaza conversatia precum ii mai jos:

Eu:Salut ! Am o problema cu Blackberry ...nu-mi foloseste traficul de internet de la Orange decat cel de la Blackberry si m-am trezit azi cu cost suplimentar faceti-mi ceva...

El: Pai Blackberry foloseste mai intai internetul Blackberry apoi cel de la Orange.

Eu: Bun si la mn de ce nu se intampla asta ? Ca l-am setat dupa parerea mea corespunzator si m-ai am si cost suplimentar.

El: Zi-mi nr de telefon si sa vedem ce abonament ai si ce optiune Blackberry

Eu: Ii zic numarul si astept sa ma caute in baza lor de date

El:Da observ ca ai un  abonament Pantera cu 200mb si blackberry de 6 euro cu 400kb trafic

Eu: Ok !!! Asta puteam sa-ti zic si eu nu trebuia sa te mai uiti .Akum ce fac daca de fiecare data cand intru pe net sau pe messenger fac cost suplimentar...?

El: da-mi telefonul sa ma uit prin setari ....

Eu: i-l dau si astept iar ...

El: Pai este setat bine internetul si restul setarilor ...mai mult nu stiu ce sa-i fac suna la 408  ii apel gratuit si te vor informa ce-i de acolo ce trebuie sa faci.

Eu: ii zic Multumesc! si plec...

Ajung acasa si ma pun sa sun la 408. Acolo imi raspunde un tip si ma intreaba cu ce informatii ma poate ajuta... La care eu ii zic "Pai as dori sa-mi  ziceti ce setari trebuie facute la Blackberry 8520 ca sa pot utiliza internetul de orange ca deja am cost suplimentar dupa nici 4 zile decand am abonamentul ". dupa care urmeaza iar o mica conversatie care nu-mi va rezolva nici akum problema costului suplimentar.

El: Zi-mi numarul de telefon si sa vad ce setari ai facute pe telefon...

Eu: Ii zic si la tipul asta numarul de telefon si trec iar la asteptat...

El:Observ ca setarile facute de dumneavoastra sunt bune...ati activat in perioada asta atat Wi-Fi cat si Orange World .

Eu: Da asa-i am folosit wi-fi cat si Orange World dar nu inteleg daca tot setarile is facute bine de ce am cost suplimentar si nu-mi ia din acei mb de internet...

El:Pai Blackberry foloseste APN-ul de blackberry si nu are legatura Orange World cu internetul de Blackberry...

Eu:Si atunci de ce draq am fost obligat sa fac abonament de 12 euro obligatoriu cu mb de internet daca nu-mi sunt de folos cand puteam sa fac un abonament mai mic si cu optiune de blackberry mai mare.

El: Ne pare rau dar abonamentul de 12 euro este obligatoriu la fel si optiunile de blackberry si nu putem face alte tipuri de abonamente .

Ca in concluzie in realitate nu-i chiar asa cum vedem la TV , deoarece exista in spatele reclamelor oameni smecheri si angajati incompetenti care nu stiu sa zica ca internetul Orange World nu te ajuta cu nimic si poti sa ti-l bagi in cur ,asa-i acum sunt posesor Blackberry dar furat de Orange din toate partile posibile.

Sunday, May 30, 2010

Past Life


In fiecare episod ii regasim pe Price si pe Kate lucrand impreuna cu colegii lor pentru a descurca itele unui nou mister implicand vietile anterioare ale clientilor lor. Doctorul Malachi Talmadge este mentorul lui Kate si intemeitorul centrului de studii unde duo-ul lucreaza, fiind totodata o adevarata legenda in domeniul cercetarilor cognitive. Doctorul Rishi Karna este novicele grupului, un psiholog cu chip inocent din Calcutta care adora programale americane proaste de televiziune, jazz-ul cubanez si ii scoate pe toti din minti. Serialul a fost inspirat de "The Reincarnationist", un thriller politist scris de M.J. Rose, al carui personaj principal rezolva o crima din secolul XXI folosind amintiri si indicii din viata sa anterioara.

Friday, May 28, 2010

Prieteni ...


            

  Tu stii ce inseamna cu adevarat un prieten si mai ales, stii cine este prietenul tau cel mai bun? Stii ce inseamna prietenia si cum sa-ti faci noi prieteni? Pe langa familie, prietenii se numara printre cele mai importante persoane din viata noastra.

  Stai cateodata, stai si te intrebi cine-ti-e prieten, cine nu iti e...si de multe ori nu gasesti o rezolvare la aceasta intrebare.Prietenul adevarat e cel caruia ii place sa te vada: care este dispus sa-ti ierte slabiciunile si sa le ascunda de ochii altora, te trateaza cu menajamente cand esti absent, si cu franchete cand esti prezent. Prietenia adevarata si sincera presupune ca cineva sa ia parte la soarta celuilalt cu caldura, in mod curat obiectiv si fara nici un interes, si aceasta presupune o identificare desavarsita intre cei doi prieteni.  O prietenie adevarata trece de interesul material. Prietenul este acela care gandeste pentru tine ca pentru el insusi si care este capabil sa te ajute sa intelegi ca uneori gresesti . O prietenie adevarata este un cerc. Un cerc in care cei doi prieteni se ajuta in viata... sa se rostogoleasca. Cand esti singur, fara prieteni nu poti decat sa mergi...ca barca pe uscat...Daca uneori vrei sa faci altceva decat ceea ce se asteapta ei de la tine sa faci,atunci numai esti prieten bun, atunci incomodezi,"obosesti",stanjenesti. In functie de personalitatea noastra reusim mai usor sau mai greu sa ne facem prieteni.   Unele persoane pot fi inconjurate de zeci de prieteni, iar altele pot avea doar trei, patru persoane care-i sunt mereu aproape. Numarul prietenilor nu conteaza atata timp cat poti spune despre ei ca iti sunt cei mai buni prieteni.

      Acum intreaba-te daca tu esti un(o) prieten(a) bun(a) si daca cineva te considera cel(a) mai bun(a) prieten(a). Tu iti ajuti prietenii sa fie persoane mai bune si esti alaturi de ei atunci cand au nevoie de tine? Ei fac acelasi lucru pentru tine? Sunt sigur ca raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt toate pozitive.Pe langa toate astea toti(toate) vor sa fie respectati(e), dar de multe ori cand vine ca tu sa fii respectat la randul tau de ei(ele) iti vor lasa un gust amar, o mare dezamagire deoarece uita ca pentru a fi respecat la randul lor trebuie mai intai sa te respecte pe tine, si sa nu uite cand si-au dat cuvantul trebuie sa si-l respecte cu strictete , nu sa vina cu scuze de genul (imi pare rau, am uitat , asa a fost sa fie, nu am avut timp,etc).Multi din asa zisii "prieteni" isi amintesc de tine te cauta la telefon, pe internet ,bineinteles nu sa te intrebe "Ce mai faci?" ,"Cum o mai duci?"  sau "sa te invite cu ei in oras" ci vor apela in acest caz ca au nevoie de tine si stiu ca tu ii poti ajuta in acea problema, dar tu cand ai nevoie de ei, dispar parca ar intra in pamant, nu dai de nici unul, nu-ti raspund nici unul la chemarea ta, dar totusi ei se cred prietenii tai. Ma gandesc oare aceste persoane cum se mai pot numi "prieteni"?   Posibil ca pentru unii prietenia e buna doar cand au ei nevoie de acel "prieten" nu si reciproc.

        Pentru unii ar mai trebuie sa stie ca unele prietenii dureaza o viata, altele doar o perioada scurta de timp. O sa pierzi si o sa castigi prieteni de-a lungul vietii, insa nu uita sa-i pretuiesti pe toti la fel de mult. Intotdeauna vei avea nevoie sa-ti fie cineva alaturi .

"Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta."


The Vampire Diaries Season 2








In sezonul 2, triunghiul Stefan-Elena-Damon se va dezvolta in patratul Stefan-Katherine-Elena-Damon si in mod suprinzator, Stefan va fi cel mai mult afectat de intoarcerea lui Katherine (isi va da seama ca nu a trecut peste dragostea ce i-o purta, asa cum a crezut), si nu Damon. Elena va trebui sa accepte ca este posibil sa aiba sentimente mai mult decat prietenesti fata de Damon. Pe de alta parte, Damon va incerca sa vina cu un plan pentru a o distruge pe Katherine, dar nu singur ci impreuna cu The Council of the Founding Fathers. Si daca va intrebati daca vor aparea varcolaci, raspunsul este da. Vor aparea mai multi chiar, dar unul dintre ei va forma o legatura cu o vrajitoare in timp ce vor incerca sa invete cum isi pot controla propriile puteri supranaturale.

Thursday, May 27, 2010

Falling Again





I search an answer
I'm free, free to be
I'm not another liar
I just want to be myself... myself

Friday, May 21, 2010

N-Ai Habar



Acum imi spui ca n-am habar
Ca tot ce-i dulce-i si amar
Ca ce-a fost des e tot mai rar
N-am habar...

Wednesday, May 19, 2010

Mind Of The Wonderful


Like a ghost that came from an old beginning
You heated up the freezing destiny
But I told myself I had the chance to live a better life
By loving someone new

Sunday, May 2, 2010

Virus Messenger/Facebook

BitDefender anunta raspandirea rapida a virusului Win32.Antiman.A si al carui creator este cu siguranta roman. 


 
In numai 5 ore, virusul a reusit sa infecteze peste 300 de calculatoare in Romania datorita ingeniozitatii mesajelor e-mail sub care se propaga si lipsei protectiei antivirus a utilizatorilor.
Iata cateva din variantele mesajelor sub care se propaga acest virus:

Subiect: Poza de la mare...
Corp: Ti-am trimis ultima poza de la mare. Asta e?
Atasament: scan_picture_0001._JPG.exe


Subiect: Antivirus
Corp: Asta e ultimul antivirus. Ar trebui sa rezolve toate problemele.
Atasament: antivirus.exe


Subiect: Sex in camin
Corp: Ioana, sex in grup in camin. Cred ca o stii si tu
Atasament: ioana_divx._AVI.exe


Subiect: Faza cu camila
Atasament: camila.exe


Subiect: De ce mor mai repede curiosii...
Corp: Nu deschide acest mesaj! E numai pentru persoanele prea curioase!
Atasament: curiosii.exe



Corp: Daca sunteti nu mai suportati manelele la servici, tramvai, taxi, metrou, etc., trimiteti acest mesaj la toti prietenii dvs. ! Va multumesc (din suflet).
Atasament: antimanele.exe


Subiect: Votati astazi!
Corp: Credeti ca ar fi mai bine ca Romania sa-si retraga trupele din Irak anul acesta? Deschideti programul Vot, alegeti votul dvs. si vedeti rezultatele. Parerea dvs. conteaza!
Atasament: [current date].exe

 
Subiect: Cu sau fara Manele ?
Corp: Credeti ca ar fi mai bine ca manelele sa fie interzise in Romania? Deschideti programul de votare, alegeti votul dvs. si vedeti rezultatele. Parerea dvs. conteaza!
Atasament: vot_manele.exe


Subiect: Pentru Ionel
Corp: Draga Ionel, Scuza-ma ca nu ti-am mai scris de mult timp, dar am avut ceva probleme cu calculatorul. Ti-am promis ultima data pe chat o poza cu mine dezbracata... m-am gandit mult la asta si cred ca pana la urma cel mai bine e sa-ti trimit o poza. Sper sa-ti placa. Daca nu o sa-mi mai scrii dupa mesajul asta, o sa te inteleg... Roxana,
Atasament: poza_roxana._JPG.exe


Subiect: Cum a murit Papa?
Corp: Film cu moartea papei. Toate drepturile rezervate. Este interzisa modificarea continutului. Poate fi redistribuit. Asociatia Catolicilor Anonimi din Romania.
Atasament: film_papa._avi._divx_.exe
Pe langa faptul ca trateaza subiecte de mare actualitate, cum ar fi rapirea ziaristilor romani din Irak si moartea Papei, autorul virusului demonstreaza o aversiune fata de un anumit gen de muzica (manele). Acest lucru se explica prin una din actiunile virusului, aceea de a sterge de pe calculatorul virusat toate fisierele multimedia care contin nume ale unor cunoscuti interpreti de manele sau titlurile acestora.
Lista completa a sirurilor de caractere cautate pentru a fi sterse fisierele este urmatoarea:
Liviu Guta, Liviu_Guta, Nicolae Guta, Nicolae_Guta, Copilul de aur, Copilul_de_aur, adi de la valcea, adi_de_la_valcea, adi de vito, ady de vito, florin salam, florin_salam, adrian & camy, stana isbasa, adrian cm, adrian copilul minune, adrian_copilul_minune, alina si costi, copilul de aur, dani de la deva, gabi din buzau, gabi de la giulesti, liviu pustiu, guta jr, guta & sorina, printesa ionela, don genove, jean de la craiova, cristian gusatu, ovidiu mititelu, sorinel pustiu, lucian seres, mihaela minune, minodora, n. guta, n.guta, nico cu carbon, nico_cu_carbon, sile dorel, vali vijelie, carmen serban, petrica cercel, nicu paleru, cata boss, liviu_guta, stefan de la barbulesti, florin peste, liviu cu mirela, sorina & florinel, puiu codreanu, catalin de la buzau, daniel dinescu, relu pustiu, victor spaniolu, vali raicu, adi caval, carmen dobre, sorinel copilu de aur, as da zile de la mine, sunt seful vostru pana mor, chefdechef, chef de chef, dusmanii mei, plange sufletul, jumatate tu, jumatate eu, ce le-nnebuneste pe femei, sa cante manelele.

Odata infectat un calculator, viermele se trimite prin mesaje e-mail tuturor adreselor din programul Outlook al victimei si scaneaza fisierele Yahoo Messenger pentru a gasi noi adrese.
Utilizatorii BitDefender sunt protejati inca de la aparitia virusului, iar specialistii recomanda prudenta in deschiderea atasamentelor e-mail pentru utilizatorii fara o protectie antivirus. O descriere completa a virusului, precum si un utilitar de dezinfectie gratuit pentru cei deja infectati se pot gasi la adresa http://www.bitdefender.ro/bd/site/virusinfo.php?menu_id=1&v_id=293#.

Sunday, April 25, 2010

Stargate Univers


Pentru impatimitii seriilor Stargate SG-1 si Stargate Atlantis va aduc la cunostinta ca aceasta serie continua cu Stargate Univers. Daca Stargate SG-1 isi avea baza pe Pamant, iar Stargate Atlantis pe o planeta dintr-o alta galaxie, Stargate Universe va fi in continua miscare, deoarece actiunea se va desfasura pe o nava. Si aceasta nava va fi una construita candva foarte demult de Strabuni. Ideea de baza din Stargate Universe este cea a unui experiment pornit de Strabuni cu milioane de ani in urma, dar pe care nu au apucat sa-l duca la capat, asa ca vor incerca oamenii sa o faca. Va fi vorba de fapt de doua nave, una fara echipaj care plaseaza automat Porti prin univers, si o a doua care o urmeaza si se ocupa de explorare. Aceasta din urma este nava pe care se vor imbarca oamenii. Asa cum in Atlantis s-a folosit al 8-lea chevron pentru a calatori intr-o alta galaxie, in Universe se va trece la cel de-al 9-lea, care exista special pentru a ajunge la nava pe care o construiau Strabunii. 



Saturday, April 24, 2010

Chuck


Un serial interesant despre spioni si agenti  unde nu puteau sa lipseasca si tocilarii :))). 

Chuck Bartowski este un tocilar cu o viata sociala ce lasa de dorit si care in prezent lucreaza ca expert in calculatoare impreuna cu prietenul sau Morgan Grimes. In noaptea petrecerii date de ziua lui, Chuck primeste un misterios e-mail de la fostul sau coleg de facultate din Stanford, Bryce Larkin, care in prezent e un agent C.I.A.. Atunci cand il deschide un intreg server de informatii - pana atunci secrete- este descarcat in creierul sau printr-o serie lunga de imagini.


Atat NSA cat si CIA vor ca aceste informatii sa le fie inapoiate si astfel trimit pe urmele lui Chuck doi agenti John Casey si Sarah Walker. Cum discul furat de Bryce, cu informatiile, a fost distrus si cum Chuck are diferite flash-uri cu informatiile primite, el se vede nevoit sa ajute Guvernul folosind cunostintele obtinute fara sa vrea. Decizia lui de a tine noua ocupatie, secret fata de familie si prieteni, ii forteaza pe agentii Casey si Walker sa lucreze sub acoperire.



Vizionare placuta !!!


Friday, April 23, 2010

The Vampire Diaries


The Vampire Diaries un serial exceptional pentru impatimitii seriei Twilight in care arata iubirea dintre o adolescenta si un vampir. La fel si acest serial The Vampire Diares in care   Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu a avut parte in urma cu 4 luni de o mare tragedie : parintii ei au murit intr-un accident de masina .Astfel aceasta , impreuna cu fratele ei, in varsta de 15 ani trebuie sa faca fata durerii. Anul scolar tocmai a inceput. Elena impreuna cu prietenele sale sunt fascinate de prezenta unui nou stundent, tanar misterios si carismatic pe nume Stefan. Cei doi tineri au inceput sa vorbeasca , pe scurt facandu-si ochi dulci .Ceea ce nu stie Elena este ca Stefan este de fapt un vampir in varsta de 200 de ani. Chiar daca este un vampir Stefan incearca sa-si ascunda acete instincte . Stefan are un frate , pe nume Damon care , fata de Stefan tot ceea ce face este sa-si faca treaba de vampir, sa faca rau oamenilor , incercand chiar sa o omoare pe Elena, astfel s-a declansat o adevarata rivalitate intre cei doi frati.  Cu astea fiind zise va las ca restu sa descoperiti voi . Va doresc vizionare placuta si sper sa va placa acest serial .



 

Thursday, April 22, 2010

Take Me With You





Don`t go underground without me,
Please take me to your world
In the night I found you,
Now I walk without you.....

Thursday, April 15, 2010

Why Antisocial?



Multe persoane m-au intrebat de ce mi-am ales acest pseudonim "Antisocial". Va voi raspunde ca sa rup aceasta dilema a multor persoane. Nu l-am ales pentru ca as fi in adevaratul sens al cuvantului antisocial si nu-mi place sa socializez cu lumea sau ca as fi nu stiu ce ciudat acum al societatii precum emo sau mai rau cocalarii.Din contra curiosilor chiar imi place sa-mi fac prieteni, sa cunosc persoane si sa discut despre orice. Numai ca in ziua de azi in aceasta frumoasa tara de kkt numita Romania ceva sau cineva trebe sa te reprezinte cum urmatoarele versuri ale melodiei lui Cheloo are anumite lucruri in comun cu gandirea mea. Cu astea fiind zise sper ca v-am eliminat aceasta intrebare de ce mi-am ales acest pseudonim si nu am ales precum o fac toti cu conceptul de turma "John_boss, John_mare_smecher,John_borfasu...John_etc."

ATENTIE CONTINUT EXPLICIT!!!!!

Saturday, April 10, 2010

De cata nesimtire putem fi incojurati...

Azi voi face o exceptie de la regula si voi scrie 2 post-uri...fiind de dimineata revoltat si mahnit de toate perversitatea, nesimtirea unora si mai ales acelor care se bat in piept ca nu sunt in realitate de se zice despre ei . Akum 1 ora maxim o doamna ma face nesimtit ca nu-i zic "Buna ziua!". Bineinteles ca akum deja poate ca-i chiar dati dreptate si ve-ti zice "Chiar esti nesimtit baiatule , nu ai nici macar acei 7 ani de acasa". Ca sa nu treceti la aceasta concluzie fara a sti si cauza concreta de nu am avut asa zis bunul simt de saluta pe acea distinsa doamna va voi povesti de ce nu am facut acest lucru. Avand putina treaba in apartamentul din cartierul Centru un detin acel imobil,facand mici reparatii la baie din caza incidentelor care au avut loc . Acea doamna de care am zis mai sus este chiar vecina mea de la etajul 4, care a cauzat si acele indicente de care vorbeam...m-a inundat cred ca de 4-5 ori in ultimul an (odata chiar intregul apartament), de fiecare data neavand macar bunul simt de a deschide usa sa-si ceara scuze sau macar sa coboare cand ma vedea venind acolo...avand tot dansa curajul de a ma face nesimtit si de a-mi "arata obrazul" ca nu am bunele maniere. Si akum va intreb cum mai poti avea bunele maniere cu astefel de oameni care iti cauzeaza prejudicii financiare pe care trebuie sa le suporti chiar tu insuti. Va las pe voi sa trageti concluziile asupra acestui gest al meu de zisa "nesimtire".
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!

Alti bani ...Alta distractie ...Alta lupta de castigat

Mai sunt cateva zile si gata cu ditractia, se termina si mica noastra vacanta pe care am avut-o , de akum multi dintre noi intram pe ultima suta de metri la facultate, unde ma cuprinde groaza ca vin obiectele restante , examene unde aici prinde perfect aceste vorbe "Alti bani , alta distractie" pentru ca trebe sa fac culoar dand din coate cat in stanga si in dreapta pentru a face trecere prin aceste "bestii urate " numite (examene...lucrari...proiecte...chitante de platit la caserie pentru credite), unde va fi o batalie decisiva pentru multi dintre noi si acea batalie este Marea si Atotputernica "Licenta" ce-a care va decide care este pregatit si care nu pentru urmatoarea etapa care urmeaza adica "Masterul"dar cam atat pentru ceea ce ne astepta si sa gandim pozitiv ca multi dintre noi asteptam gustul victorie...pe care o tot asteptam de mult timp decand tot stam pe bancile scolilor, aceasta fiind vacanta suprema unde multi dintre noi abia asteptam sa vina aceasta clipa , sa plecam unde vedem cu ochii si cat ne tin picioarele sa ne relaxam mintea si trupul dupa 15 ani(16 ani pentru altii) sa uitam de casa cel putin 1 luna unde sa cutreieram in lung si in lat locurile tarii noastre sau a altor minunate tari ,vizitand peisaje si monumente unice , si chiar putem zice si unice pentru noi ca va fi o amintire frumoasa pe care o vom putea povestii prietenilor, cunostintelor, viitorilor nostri copii . Si cu asta inchei un mic capitol comun pentru multi dintre noi. Deoarece ceea ce voi scrie mai jos devine propriul meu razboi ca pentru a ajunge la tot ceea ce am scris mai sus mai am de rezolvat anumite lucruri care sunt complicate si va trebui sa le fac simple, in modul cum stiu eu mai bine. Mereu totul a fost ca pe o tabla de sah fiecare piesa de pe tabla reprezentand ceva, unde pe acea "tabla de sah" s-a creat niste greseli ca am lasat descoperite unele piese, iar pentru nu a lua Sah Mat...va trebui sa rezolv problemele si sa elimin toti adversarii care au intrat in acest razboi, pe care ei il vor pierde pentru ca au avut curajul de a incalca teritoriul meu si vor fi eliminati prin orice mijloc in modul "easy or hard" depinde de alegerea lor ...A-ti vrut sa fiti regi dar asul s-a intors dragii mei chiar credeati ca raman fara idei si voi renunta asa ushor ...asta va fi greseala vostra fatala...am fost stapan si voi ramane stapan pentru multi dintre voi ,"lacheii " ca voi nu prea aveti ce cauta in acest razboi... Si astea fiind zise ...Prepare for war!!!

Friday, April 9, 2010

Va sting lumina si-mi bag p**a in astrele voastre...

Deja presupun ca v-ati dat seama  din titlul ca voi vorbi si critica legat de astre si mai precis zodia sagetatorilor .Poate va intrebati de ce !?!? Va voi spune chiar eu de ce aceste zodii si nu altele ...In ultimii ani nu zic cati la numar ca s-ar putea sa va uimiti cumde am putut da de aceste zodii de 3 ori consecutiv...si toate cunoscandu-le in luna Martie chiar in zilele care le voi preciza (3-5-8),iar ca sa fie treaba super -make-lake ,mai sunt si nascute in datele de (1-3-6) Decembrie....si toate avand diferite imprejurari de a face cunostinte cu ele ...totul pare la prima vedere intamplator, desi nu cred ca poate fi numita o intamplare , deoarece treaba devine dubioasa si nimic nu se leaga de ce acesta zodie si nu de alte zodii...Posibil ca asa este destinul celor din zodia "..." sa fie langa un sagetator, desi persoanele care poseda aceasta au multe calitati si un farmec uimitor de a face inima sa bata foarte intens in prezenta lor simtindu-se de asemenea ca intr-un "al 9-lea cer" dar pe langa alte multe calitati pe care le au ,au si defecte care nici pana akum nu am reusit sa le inteleg de ce acea patima de a avea o relatie cu o persoana dintr-o alta localitate/tara...Nu pot intelege ce pot gasi la acele persoane si nu pot gasi aproape langa ei sa ii aiba langa sufletul lor cand au nevoie...Este oare acea adrenalina pe care le-o creaza si cine stie satisfacere stiind ca exista cineva akolo undeva departe pentru ei...!?!? sau pur si simplu este placerea de cunoastere si aventura pe care o au in ADN-ul lor de-a lungul timpului...!?!? Si akum sa revenim la oile noastre terminand cu aceasta gandire psihologica ...Si cum ziceam acesta fermecatoare zodie a Sagetatorului au capabilitatea de a cuceri inima din primele zile si de a face sa bata inima intens , mai ales auzind vocea lor suava si inocenta ca a unui copil, dar ele au si talentul de a "arde" cand stiu ca cineva are acelasi scop in viata ca si ele ...completandu-se perfect cu dorintele lor....Dar...si cand spun  acest "dar" o zic pentru ca ele nu au nici odata curajul de a recunoste cand gresesc sau ascund lucruri foarte importante, mereu vor zice ca asa a trebuit sa fie si vor renunta la tot pentru acel cineva "dintr-o alta dimensiune pe care ele il pot vedea" visand cu ardoare la acel moment cand vor fi impreuna...desi nedandu-si seama ca acel moment va dura putin si se va stinge , iar in urmatoarea clipa vor cobora pe Pamant si vor realiza ca decizia luata a fost o greseala pe care nimeni si nimic nu o va putea indrepta chiar daca atunci isi dau seama ca acea visare a lor a fost doar o amagire  a perfectului pe care il au in vizunea lor ..."Acel Fat-Frumos" care va face totul pentru a le satisface  linistea afectiva si impacarea erotica îndelung cautata. 
Akum sa povestim si de ultima persoana sagetator...deoarece de restu nu va fi nevoie ca anumite lucruri vor fi spuse aici...Precum am zis toate le-am cunoscut in imprejurari diferite, pe dansa am cunoscuto prin recomandarea unui serial shi asa am intrat in legatura cu ea...Toate bune si frumoase , s-a apropiat ziua de 8 martie , si bineinteles nu aveam nici un gand de a o invita, dar punandu-si la status numele serialului am zis wtf , chiar si azi se va uita la acest serial, shi  clar am invitat-o in oras de ziua de 8 martie , unde am facut anumite gesturi pe care celelalte 2 nu au avut satisfacerea acestui gest...astea fiind la categoria bune si frumoase ..."dragii mei mishei" , lunadu-ne cu vorba i-am zis ca am mai avut parte de inca 2 fete din aceeasi zodie unde s-au intamplat anumite lucruri neplacute ,care au urmat si anumite decizii , in acest timp tragandu-si concluzia ca toate sunt la   fel din zodia lor ca asa sunt concepute prin natural lor... La care domnisoara auzind parerea mea se revoltase destul de tare ..."acum zic eu (posibil sa mai fi fost putin si-mi primeam si ceva in cap daca nu era localul plin de persoane)"...batandu-se in piept ca "Tarzan" ca ea nu va fi ca restul care le-am cunoscut in anii anteriori ea ii speciala si nu va face la fel....Iarasi wtf a facut identic la fel dar intr-un mod mai subtil zicand ca mai vorbeste cu cineva dar nu va putea fi realizabil...ca gandeste pozitiv si stie care e realitate ...& now ....viseaza la acel "Fat-Frumos" de care ziceam mai sus care ii va satisface acele dorinte de care "arde" de mult timp.    Concluzia dragii mei...este "Minte-ma frumos ca te mint si eu", cu asta am terminat al 2-lea post.

P.S Coborati pe Pamant cat mai aveti sansa, si nu va fi prea tarziu de a da inapoi acele regrete si pareri de rau pentru deciziile luate....!!!



Thursday, April 8, 2010

Ma gandesc cu groaza ca ma inseala amanta

Va intrebati poate de ce am ales acest titlu de post ...Ma gandesc de ce nu...Stateam aseara pe la ora 01:00 si citeam blog-ul unei prietene si spre stupoarea mea observ ca noi barbatii suntem "piaza rea" ca noi am fi unicii care ne-am insela partenerele ....Dar de ce nu zice ca ele sunt motivele care cauzeaza acest lucru prin luandu-si decolteuri si fuste scurte care sa corupa mintea barbatului prin tot farmecul lor feminin, dorindu-si tot felul de fantezii sexuale si pozitii ,pentru a se simti ele bine , de a avea de la  1 pana la n orgasme pe partida...si bineinteles tot noi suntem vinovatii pentru satisfacerea lor sexuala....Prin concluzie femeile sunt mai perverse ca barbatii deoarece ele ne provoaca la tot felul de fantezii sexuale de care zicea domnisoara...desi nu cred ca ea nu a avut fantezii sexuale si nu si le-a satisfacut...Ca sfat inainte de a critica partea masculina mai intai ganditi-va la voi ce faceti pentru a obtine ceea ce  doriti...Si cu asta am incheiat pentru prima zi de blogger....

P.S Astept comentarii Pro si contra   !!!!