Pages

Sunday, May 30, 2010

Past Life


In fiecare episod ii regasim pe Price si pe Kate lucrand impreuna cu colegii lor pentru a descurca itele unui nou mister implicand vietile anterioare ale clientilor lor. Doctorul Malachi Talmadge este mentorul lui Kate si intemeitorul centrului de studii unde duo-ul lucreaza, fiind totodata o adevarata legenda in domeniul cercetarilor cognitive. Doctorul Rishi Karna este novicele grupului, un psiholog cu chip inocent din Calcutta care adora programale americane proaste de televiziune, jazz-ul cubanez si ii scoate pe toti din minti. Serialul a fost inspirat de "The Reincarnationist", un thriller politist scris de M.J. Rose, al carui personaj principal rezolva o crima din secolul XXI folosind amintiri si indicii din viata sa anterioara.

Friday, May 28, 2010

Prieteni ...


            

  Tu stii ce inseamna cu adevarat un prieten si mai ales, stii cine este prietenul tau cel mai bun? Stii ce inseamna prietenia si cum sa-ti faci noi prieteni? Pe langa familie, prietenii se numara printre cele mai importante persoane din viata noastra.

  Stai cateodata, stai si te intrebi cine-ti-e prieten, cine nu iti e...si de multe ori nu gasesti o rezolvare la aceasta intrebare.Prietenul adevarat e cel caruia ii place sa te vada: care este dispus sa-ti ierte slabiciunile si sa le ascunda de ochii altora, te trateaza cu menajamente cand esti absent, si cu franchete cand esti prezent. Prietenia adevarata si sincera presupune ca cineva sa ia parte la soarta celuilalt cu caldura, in mod curat obiectiv si fara nici un interes, si aceasta presupune o identificare desavarsita intre cei doi prieteni.  O prietenie adevarata trece de interesul material. Prietenul este acela care gandeste pentru tine ca pentru el insusi si care este capabil sa te ajute sa intelegi ca uneori gresesti . O prietenie adevarata este un cerc. Un cerc in care cei doi prieteni se ajuta in viata... sa se rostogoleasca. Cand esti singur, fara prieteni nu poti decat sa mergi...ca barca pe uscat...Daca uneori vrei sa faci altceva decat ceea ce se asteapta ei de la tine sa faci,atunci numai esti prieten bun, atunci incomodezi,"obosesti",stanjenesti. In functie de personalitatea noastra reusim mai usor sau mai greu sa ne facem prieteni.   Unele persoane pot fi inconjurate de zeci de prieteni, iar altele pot avea doar trei, patru persoane care-i sunt mereu aproape. Numarul prietenilor nu conteaza atata timp cat poti spune despre ei ca iti sunt cei mai buni prieteni.

      Acum intreaba-te daca tu esti un(o) prieten(a) bun(a) si daca cineva te considera cel(a) mai bun(a) prieten(a). Tu iti ajuti prietenii sa fie persoane mai bune si esti alaturi de ei atunci cand au nevoie de tine? Ei fac acelasi lucru pentru tine? Sunt sigur ca raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt toate pozitive.Pe langa toate astea toti(toate) vor sa fie respectati(e), dar de multe ori cand vine ca tu sa fii respectat la randul tau de ei(ele) iti vor lasa un gust amar, o mare dezamagire deoarece uita ca pentru a fi respecat la randul lor trebuie mai intai sa te respecte pe tine, si sa nu uite cand si-au dat cuvantul trebuie sa si-l respecte cu strictete , nu sa vina cu scuze de genul (imi pare rau, am uitat , asa a fost sa fie, nu am avut timp,etc).Multi din asa zisii "prieteni" isi amintesc de tine te cauta la telefon, pe internet ,bineinteles nu sa te intrebe "Ce mai faci?" ,"Cum o mai duci?"  sau "sa te invite cu ei in oras" ci vor apela in acest caz ca au nevoie de tine si stiu ca tu ii poti ajuta in acea problema, dar tu cand ai nevoie de ei, dispar parca ar intra in pamant, nu dai de nici unul, nu-ti raspund nici unul la chemarea ta, dar totusi ei se cred prietenii tai. Ma gandesc oare aceste persoane cum se mai pot numi "prieteni"?   Posibil ca pentru unii prietenia e buna doar cand au ei nevoie de acel "prieten" nu si reciproc.

        Pentru unii ar mai trebuie sa stie ca unele prietenii dureaza o viata, altele doar o perioada scurta de timp. O sa pierzi si o sa castigi prieteni de-a lungul vietii, insa nu uita sa-i pretuiesti pe toti la fel de mult. Intotdeauna vei avea nevoie sa-ti fie cineva alaturi .

"Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta."


The Vampire Diaries Season 2








In sezonul 2, triunghiul Stefan-Elena-Damon se va dezvolta in patratul Stefan-Katherine-Elena-Damon si in mod suprinzator, Stefan va fi cel mai mult afectat de intoarcerea lui Katherine (isi va da seama ca nu a trecut peste dragostea ce i-o purta, asa cum a crezut), si nu Damon. Elena va trebui sa accepte ca este posibil sa aiba sentimente mai mult decat prietenesti fata de Damon. Pe de alta parte, Damon va incerca sa vina cu un plan pentru a o distruge pe Katherine, dar nu singur ci impreuna cu The Council of the Founding Fathers. Si daca va intrebati daca vor aparea varcolaci, raspunsul este da. Vor aparea mai multi chiar, dar unul dintre ei va forma o legatura cu o vrajitoare in timp ce vor incerca sa invete cum isi pot controla propriile puteri supranaturale.

Thursday, May 27, 2010

Falling Again





I search an answer
I'm free, free to be
I'm not another liar
I just want to be myself... myself

Friday, May 21, 2010

N-Ai Habar



Acum imi spui ca n-am habar
Ca tot ce-i dulce-i si amar
Ca ce-a fost des e tot mai rar
N-am habar...

Wednesday, May 19, 2010

Mind Of The Wonderful


Like a ghost that came from an old beginning
You heated up the freezing destiny
But I told myself I had the chance to live a better life
By loving someone new

Sunday, May 2, 2010

Virus Messenger/Facebook

BitDefender anunta raspandirea rapida a virusului Win32.Antiman.A si al carui creator este cu siguranta roman. 


 
In numai 5 ore, virusul a reusit sa infecteze peste 300 de calculatoare in Romania datorita ingeniozitatii mesajelor e-mail sub care se propaga si lipsei protectiei antivirus a utilizatorilor.
Iata cateva din variantele mesajelor sub care se propaga acest virus:

Subiect: Poza de la mare...
Corp: Ti-am trimis ultima poza de la mare. Asta e?
Atasament: scan_picture_0001._JPG.exe


Subiect: Antivirus
Corp: Asta e ultimul antivirus. Ar trebui sa rezolve toate problemele.
Atasament: antivirus.exe


Subiect: Sex in camin
Corp: Ioana, sex in grup in camin. Cred ca o stii si tu
Atasament: ioana_divx._AVI.exe


Subiect: Faza cu camila
Atasament: camila.exe


Subiect: De ce mor mai repede curiosii...
Corp: Nu deschide acest mesaj! E numai pentru persoanele prea curioase!
Atasament: curiosii.exe



Corp: Daca sunteti nu mai suportati manelele la servici, tramvai, taxi, metrou, etc., trimiteti acest mesaj la toti prietenii dvs. ! Va multumesc (din suflet).
Atasament: antimanele.exe


Subiect: Votati astazi!
Corp: Credeti ca ar fi mai bine ca Romania sa-si retraga trupele din Irak anul acesta? Deschideti programul Vot, alegeti votul dvs. si vedeti rezultatele. Parerea dvs. conteaza!
Atasament: [current date].exe

 
Subiect: Cu sau fara Manele ?
Corp: Credeti ca ar fi mai bine ca manelele sa fie interzise in Romania? Deschideti programul de votare, alegeti votul dvs. si vedeti rezultatele. Parerea dvs. conteaza!
Atasament: vot_manele.exe


Subiect: Pentru Ionel
Corp: Draga Ionel, Scuza-ma ca nu ti-am mai scris de mult timp, dar am avut ceva probleme cu calculatorul. Ti-am promis ultima data pe chat o poza cu mine dezbracata... m-am gandit mult la asta si cred ca pana la urma cel mai bine e sa-ti trimit o poza. Sper sa-ti placa. Daca nu o sa-mi mai scrii dupa mesajul asta, o sa te inteleg... Roxana,
Atasament: poza_roxana._JPG.exe


Subiect: Cum a murit Papa?
Corp: Film cu moartea papei. Toate drepturile rezervate. Este interzisa modificarea continutului. Poate fi redistribuit. Asociatia Catolicilor Anonimi din Romania.
Atasament: film_papa._avi._divx_.exe
Pe langa faptul ca trateaza subiecte de mare actualitate, cum ar fi rapirea ziaristilor romani din Irak si moartea Papei, autorul virusului demonstreaza o aversiune fata de un anumit gen de muzica (manele). Acest lucru se explica prin una din actiunile virusului, aceea de a sterge de pe calculatorul virusat toate fisierele multimedia care contin nume ale unor cunoscuti interpreti de manele sau titlurile acestora.
Lista completa a sirurilor de caractere cautate pentru a fi sterse fisierele este urmatoarea:
Liviu Guta, Liviu_Guta, Nicolae Guta, Nicolae_Guta, Copilul de aur, Copilul_de_aur, adi de la valcea, adi_de_la_valcea, adi de vito, ady de vito, florin salam, florin_salam, adrian & camy, stana isbasa, adrian cm, adrian copilul minune, adrian_copilul_minune, alina si costi, copilul de aur, dani de la deva, gabi din buzau, gabi de la giulesti, liviu pustiu, guta jr, guta & sorina, printesa ionela, don genove, jean de la craiova, cristian gusatu, ovidiu mititelu, sorinel pustiu, lucian seres, mihaela minune, minodora, n. guta, n.guta, nico cu carbon, nico_cu_carbon, sile dorel, vali vijelie, carmen serban, petrica cercel, nicu paleru, cata boss, liviu_guta, stefan de la barbulesti, florin peste, liviu cu mirela, sorina & florinel, puiu codreanu, catalin de la buzau, daniel dinescu, relu pustiu, victor spaniolu, vali raicu, adi caval, carmen dobre, sorinel copilu de aur, as da zile de la mine, sunt seful vostru pana mor, chefdechef, chef de chef, dusmanii mei, plange sufletul, jumatate tu, jumatate eu, ce le-nnebuneste pe femei, sa cante manelele.

Odata infectat un calculator, viermele se trimite prin mesaje e-mail tuturor adreselor din programul Outlook al victimei si scaneaza fisierele Yahoo Messenger pentru a gasi noi adrese.
Utilizatorii BitDefender sunt protejati inca de la aparitia virusului, iar specialistii recomanda prudenta in deschiderea atasamentelor e-mail pentru utilizatorii fara o protectie antivirus. O descriere completa a virusului, precum si un utilitar de dezinfectie gratuit pentru cei deja infectati se pot gasi la adresa http://www.bitdefender.ro/bd/site/virusinfo.php?menu_id=1&v_id=293#.