Pages

Sunday, April 25, 2010

Stargate Univers


Pentru impatimitii seriilor Stargate SG-1 si Stargate Atlantis va aduc la cunostinta ca aceasta serie continua cu Stargate Univers. Daca Stargate SG-1 isi avea baza pe Pamant, iar Stargate Atlantis pe o planeta dintr-o alta galaxie, Stargate Universe va fi in continua miscare, deoarece actiunea se va desfasura pe o nava. Si aceasta nava va fi una construita candva foarte demult de Strabuni. Ideea de baza din Stargate Universe este cea a unui experiment pornit de Strabuni cu milioane de ani in urma, dar pe care nu au apucat sa-l duca la capat, asa ca vor incerca oamenii sa o faca. Va fi vorba de fapt de doua nave, una fara echipaj care plaseaza automat Porti prin univers, si o a doua care o urmeaza si se ocupa de explorare. Aceasta din urma este nava pe care se vor imbarca oamenii. Asa cum in Atlantis s-a folosit al 8-lea chevron pentru a calatori intr-o alta galaxie, in Universe se va trece la cel de-al 9-lea, care exista special pentru a ajunge la nava pe care o construiau Strabunii. 



Saturday, April 24, 2010

Chuck


Un serial interesant despre spioni si agenti  unde nu puteau sa lipseasca si tocilarii :))). 

Chuck Bartowski este un tocilar cu o viata sociala ce lasa de dorit si care in prezent lucreaza ca expert in calculatoare impreuna cu prietenul sau Morgan Grimes. In noaptea petrecerii date de ziua lui, Chuck primeste un misterios e-mail de la fostul sau coleg de facultate din Stanford, Bryce Larkin, care in prezent e un agent C.I.A.. Atunci cand il deschide un intreg server de informatii - pana atunci secrete- este descarcat in creierul sau printr-o serie lunga de imagini.


Atat NSA cat si CIA vor ca aceste informatii sa le fie inapoiate si astfel trimit pe urmele lui Chuck doi agenti John Casey si Sarah Walker. Cum discul furat de Bryce, cu informatiile, a fost distrus si cum Chuck are diferite flash-uri cu informatiile primite, el se vede nevoit sa ajute Guvernul folosind cunostintele obtinute fara sa vrea. Decizia lui de a tine noua ocupatie, secret fata de familie si prieteni, ii forteaza pe agentii Casey si Walker sa lucreze sub acoperire.



Vizionare placuta !!!


Friday, April 23, 2010

The Vampire Diaries


The Vampire Diaries un serial exceptional pentru impatimitii seriei Twilight in care arata iubirea dintre o adolescenta si un vampir. La fel si acest serial The Vampire Diares in care   Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu a avut parte in urma cu 4 luni de o mare tragedie : parintii ei au murit intr-un accident de masina .Astfel aceasta , impreuna cu fratele ei, in varsta de 15 ani trebuie sa faca fata durerii. Anul scolar tocmai a inceput. Elena impreuna cu prietenele sale sunt fascinate de prezenta unui nou stundent, tanar misterios si carismatic pe nume Stefan. Cei doi tineri au inceput sa vorbeasca , pe scurt facandu-si ochi dulci .Ceea ce nu stie Elena este ca Stefan este de fapt un vampir in varsta de 200 de ani. Chiar daca este un vampir Stefan incearca sa-si ascunda acete instincte . Stefan are un frate , pe nume Damon care , fata de Stefan tot ceea ce face este sa-si faca treaba de vampir, sa faca rau oamenilor , incercand chiar sa o omoare pe Elena, astfel s-a declansat o adevarata rivalitate intre cei doi frati.  Cu astea fiind zise va las ca restu sa descoperiti voi . Va doresc vizionare placuta si sper sa va placa acest serial .



 

Thursday, April 22, 2010

Take Me With You





Don`t go underground without me,
Please take me to your world
In the night I found you,
Now I walk without you.....

Thursday, April 15, 2010

Why Antisocial?



Multe persoane m-au intrebat de ce mi-am ales acest pseudonim "Antisocial". Va voi raspunde ca sa rup aceasta dilema a multor persoane. Nu l-am ales pentru ca as fi in adevaratul sens al cuvantului antisocial si nu-mi place sa socializez cu lumea sau ca as fi nu stiu ce ciudat acum al societatii precum emo sau mai rau cocalarii.Din contra curiosilor chiar imi place sa-mi fac prieteni, sa cunosc persoane si sa discut despre orice. Numai ca in ziua de azi in aceasta frumoasa tara de kkt numita Romania ceva sau cineva trebe sa te reprezinte cum urmatoarele versuri ale melodiei lui Cheloo are anumite lucruri in comun cu gandirea mea. Cu astea fiind zise sper ca v-am eliminat aceasta intrebare de ce mi-am ales acest pseudonim si nu am ales precum o fac toti cu conceptul de turma "John_boss, John_mare_smecher,John_borfasu...John_etc."

ATENTIE CONTINUT EXPLICIT!!!!!

Saturday, April 10, 2010

De cata nesimtire putem fi incojurati...

Azi voi face o exceptie de la regula si voi scrie 2 post-uri...fiind de dimineata revoltat si mahnit de toate perversitatea, nesimtirea unora si mai ales acelor care se bat in piept ca nu sunt in realitate de se zice despre ei . Akum 1 ora maxim o doamna ma face nesimtit ca nu-i zic "Buna ziua!". Bineinteles ca akum deja poate ca-i chiar dati dreptate si ve-ti zice "Chiar esti nesimtit baiatule , nu ai nici macar acei 7 ani de acasa". Ca sa nu treceti la aceasta concluzie fara a sti si cauza concreta de nu am avut asa zis bunul simt de saluta pe acea distinsa doamna va voi povesti de ce nu am facut acest lucru. Avand putina treaba in apartamentul din cartierul Centru un detin acel imobil,facand mici reparatii la baie din caza incidentelor care au avut loc . Acea doamna de care am zis mai sus este chiar vecina mea de la etajul 4, care a cauzat si acele indicente de care vorbeam...m-a inundat cred ca de 4-5 ori in ultimul an (odata chiar intregul apartament), de fiecare data neavand macar bunul simt de a deschide usa sa-si ceara scuze sau macar sa coboare cand ma vedea venind acolo...avand tot dansa curajul de a ma face nesimtit si de a-mi "arata obrazul" ca nu am bunele maniere. Si akum va intreb cum mai poti avea bunele maniere cu astefel de oameni care iti cauzeaza prejudicii financiare pe care trebuie sa le suporti chiar tu insuti. Va las pe voi sa trageti concluziile asupra acestui gest al meu de zisa "nesimtire".
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!

Alti bani ...Alta distractie ...Alta lupta de castigat

Mai sunt cateva zile si gata cu ditractia, se termina si mica noastra vacanta pe care am avut-o , de akum multi dintre noi intram pe ultima suta de metri la facultate, unde ma cuprinde groaza ca vin obiectele restante , examene unde aici prinde perfect aceste vorbe "Alti bani , alta distractie" pentru ca trebe sa fac culoar dand din coate cat in stanga si in dreapta pentru a face trecere prin aceste "bestii urate " numite (examene...lucrari...proiecte...chitante de platit la caserie pentru credite), unde va fi o batalie decisiva pentru multi dintre noi si acea batalie este Marea si Atotputernica "Licenta" ce-a care va decide care este pregatit si care nu pentru urmatoarea etapa care urmeaza adica "Masterul"dar cam atat pentru ceea ce ne astepta si sa gandim pozitiv ca multi dintre noi asteptam gustul victorie...pe care o tot asteptam de mult timp decand tot stam pe bancile scolilor, aceasta fiind vacanta suprema unde multi dintre noi abia asteptam sa vina aceasta clipa , sa plecam unde vedem cu ochii si cat ne tin picioarele sa ne relaxam mintea si trupul dupa 15 ani(16 ani pentru altii) sa uitam de casa cel putin 1 luna unde sa cutreieram in lung si in lat locurile tarii noastre sau a altor minunate tari ,vizitand peisaje si monumente unice , si chiar putem zice si unice pentru noi ca va fi o amintire frumoasa pe care o vom putea povestii prietenilor, cunostintelor, viitorilor nostri copii . Si cu asta inchei un mic capitol comun pentru multi dintre noi. Deoarece ceea ce voi scrie mai jos devine propriul meu razboi ca pentru a ajunge la tot ceea ce am scris mai sus mai am de rezolvat anumite lucruri care sunt complicate si va trebui sa le fac simple, in modul cum stiu eu mai bine. Mereu totul a fost ca pe o tabla de sah fiecare piesa de pe tabla reprezentand ceva, unde pe acea "tabla de sah" s-a creat niste greseli ca am lasat descoperite unele piese, iar pentru nu a lua Sah Mat...va trebui sa rezolv problemele si sa elimin toti adversarii care au intrat in acest razboi, pe care ei il vor pierde pentru ca au avut curajul de a incalca teritoriul meu si vor fi eliminati prin orice mijloc in modul "easy or hard" depinde de alegerea lor ...A-ti vrut sa fiti regi dar asul s-a intors dragii mei chiar credeati ca raman fara idei si voi renunta asa ushor ...asta va fi greseala vostra fatala...am fost stapan si voi ramane stapan pentru multi dintre voi ,"lacheii " ca voi nu prea aveti ce cauta in acest razboi... Si astea fiind zise ...Prepare for war!!!

Friday, April 9, 2010

Va sting lumina si-mi bag p**a in astrele voastre...

Deja presupun ca v-ati dat seama  din titlul ca voi vorbi si critica legat de astre si mai precis zodia sagetatorilor .Poate va intrebati de ce !?!? Va voi spune chiar eu de ce aceste zodii si nu altele ...In ultimii ani nu zic cati la numar ca s-ar putea sa va uimiti cumde am putut da de aceste zodii de 3 ori consecutiv...si toate cunoscandu-le in luna Martie chiar in zilele care le voi preciza (3-5-8),iar ca sa fie treaba super -make-lake ,mai sunt si nascute in datele de (1-3-6) Decembrie....si toate avand diferite imprejurari de a face cunostinte cu ele ...totul pare la prima vedere intamplator, desi nu cred ca poate fi numita o intamplare , deoarece treaba devine dubioasa si nimic nu se leaga de ce acesta zodie si nu de alte zodii...Posibil ca asa este destinul celor din zodia "..." sa fie langa un sagetator, desi persoanele care poseda aceasta au multe calitati si un farmec uimitor de a face inima sa bata foarte intens in prezenta lor simtindu-se de asemenea ca intr-un "al 9-lea cer" dar pe langa alte multe calitati pe care le au ,au si defecte care nici pana akum nu am reusit sa le inteleg de ce acea patima de a avea o relatie cu o persoana dintr-o alta localitate/tara...Nu pot intelege ce pot gasi la acele persoane si nu pot gasi aproape langa ei sa ii aiba langa sufletul lor cand au nevoie...Este oare acea adrenalina pe care le-o creaza si cine stie satisfacere stiind ca exista cineva akolo undeva departe pentru ei...!?!? sau pur si simplu este placerea de cunoastere si aventura pe care o au in ADN-ul lor de-a lungul timpului...!?!? Si akum sa revenim la oile noastre terminand cu aceasta gandire psihologica ...Si cum ziceam acesta fermecatoare zodie a Sagetatorului au capabilitatea de a cuceri inima din primele zile si de a face sa bata inima intens , mai ales auzind vocea lor suava si inocenta ca a unui copil, dar ele au si talentul de a "arde" cand stiu ca cineva are acelasi scop in viata ca si ele ...completandu-se perfect cu dorintele lor....Dar...si cand spun  acest "dar" o zic pentru ca ele nu au nici odata curajul de a recunoste cand gresesc sau ascund lucruri foarte importante, mereu vor zice ca asa a trebuit sa fie si vor renunta la tot pentru acel cineva "dintr-o alta dimensiune pe care ele il pot vedea" visand cu ardoare la acel moment cand vor fi impreuna...desi nedandu-si seama ca acel moment va dura putin si se va stinge , iar in urmatoarea clipa vor cobora pe Pamant si vor realiza ca decizia luata a fost o greseala pe care nimeni si nimic nu o va putea indrepta chiar daca atunci isi dau seama ca acea visare a lor a fost doar o amagire  a perfectului pe care il au in vizunea lor ..."Acel Fat-Frumos" care va face totul pentru a le satisface  linistea afectiva si impacarea erotica îndelung cautata. 
Akum sa povestim si de ultima persoana sagetator...deoarece de restu nu va fi nevoie ca anumite lucruri vor fi spuse aici...Precum am zis toate le-am cunoscut in imprejurari diferite, pe dansa am cunoscuto prin recomandarea unui serial shi asa am intrat in legatura cu ea...Toate bune si frumoase , s-a apropiat ziua de 8 martie , si bineinteles nu aveam nici un gand de a o invita, dar punandu-si la status numele serialului am zis wtf , chiar si azi se va uita la acest serial, shi  clar am invitat-o in oras de ziua de 8 martie , unde am facut anumite gesturi pe care celelalte 2 nu au avut satisfacerea acestui gest...astea fiind la categoria bune si frumoase ..."dragii mei mishei" , lunadu-ne cu vorba i-am zis ca am mai avut parte de inca 2 fete din aceeasi zodie unde s-au intamplat anumite lucruri neplacute ,care au urmat si anumite decizii , in acest timp tragandu-si concluzia ca toate sunt la   fel din zodia lor ca asa sunt concepute prin natural lor... La care domnisoara auzind parerea mea se revoltase destul de tare ..."acum zic eu (posibil sa mai fi fost putin si-mi primeam si ceva in cap daca nu era localul plin de persoane)"...batandu-se in piept ca "Tarzan" ca ea nu va fi ca restul care le-am cunoscut in anii anteriori ea ii speciala si nu va face la fel....Iarasi wtf a facut identic la fel dar intr-un mod mai subtil zicand ca mai vorbeste cu cineva dar nu va putea fi realizabil...ca gandeste pozitiv si stie care e realitate ...& now ....viseaza la acel "Fat-Frumos" de care ziceam mai sus care ii va satisface acele dorinte de care "arde" de mult timp.    Concluzia dragii mei...este "Minte-ma frumos ca te mint si eu", cu asta am terminat al 2-lea post.

P.S Coborati pe Pamant cat mai aveti sansa, si nu va fi prea tarziu de a da inapoi acele regrete si pareri de rau pentru deciziile luate....!!!



Thursday, April 8, 2010

Ma gandesc cu groaza ca ma inseala amanta

Va intrebati poate de ce am ales acest titlu de post ...Ma gandesc de ce nu...Stateam aseara pe la ora 01:00 si citeam blog-ul unei prietene si spre stupoarea mea observ ca noi barbatii suntem "piaza rea" ca noi am fi unicii care ne-am insela partenerele ....Dar de ce nu zice ca ele sunt motivele care cauzeaza acest lucru prin luandu-si decolteuri si fuste scurte care sa corupa mintea barbatului prin tot farmecul lor feminin, dorindu-si tot felul de fantezii sexuale si pozitii ,pentru a se simti ele bine , de a avea de la  1 pana la n orgasme pe partida...si bineinteles tot noi suntem vinovatii pentru satisfacerea lor sexuala....Prin concluzie femeile sunt mai perverse ca barbatii deoarece ele ne provoaca la tot felul de fantezii sexuale de care zicea domnisoara...desi nu cred ca ea nu a avut fantezii sexuale si nu si le-a satisfacut...Ca sfat inainte de a critica partea masculina mai intai ganditi-va la voi ce faceti pentru a obtine ceea ce  doriti...Si cu asta am incheiat pentru prima zi de blogger....

P.S Astept comentarii Pro si contra   !!!!